Kantoorunits worden steeds vaker ingezet als (tijdelijke) ruimteoplossing. Onze units bieden veel mogelijkheden voor diverse projecten en zijn goed inzetbaar op bouwterreinen, evenementen, als noodlokalen en in bedrijfshallen met beperkte ruimte.

Bij BD containers is de stalen container standaard voorzien van isolatie, een loopdeur, meerdere draai-/kiepramen, rolluiken, verlichting, verwarming en elektriciteit. Daarnaast zijn opties zoals airconditioning en meubilair ook mogelijk.

Bij ons kun je een kantoorunit huren of kopen.

Kantoorunits voor bouwprojecten

De flexibiliteit van onze kantoorcontainers maakt ze onmisbaar voor de bouw. De containers zijn eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen (heftruck). Wanneer een bouwproject is afgerond en een nieuw project van start gaat op een andere locatie, dan kan de mobiele kantoorunit makkelijk meegenomen worden.

Onze kantoorunits zijn vrijstaand, geschakeld óf gestapeld inzetbaar. De beschikbare werkruimte is eenvoudig uit te breiden door bijvoorbeeld een tweede bouwlaag toe te voegen of extra kantoorcontainers te plaatsen. Je kunt dus snel opschalen zodat alle werknemers op één locatie werken.

De kantoorunit is uitermate geschikt als werkplek, maar kan ook ingezet worden als kantine, voor vergaderingen en om materialen in op te bergen (combi container).

Onze kantoorunits kunnen zowel kaal, als met kantoorinventaris geleverd worden.

kantoorunitOp zoek naar een kleine kantoorunit?

We hebben kantoorunits in diverse afmetingen. De standaard kantoorcontainer is 6 x 2,5 (20ft container) of 3 x 2,5 meter (10ft container).

Wil je een kantoor die kleiner is dan de standaard kantoorunit? Onze kleinste kantoorunit is ca. 3 x 2,5 meter. Deze maat wordt veelgebruikt als controlroom en is geschikt voor 1 of 2 werkplekken. De container kan onder ander worden voorzien van een kantoorinventaris en airco.

Kantoorcontainer op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden voor personalisatie van een container, zodat de unit altijd precies aansluit bij wat je nodig hebt. Denk aan het spuiten van de kantoorcontainer in de gewenste kleur, het toevoegen van bedrijfslogo’s en kantoormeubilair. Ook kan de kantoorunit uitgerust worden met airconditioning. Zo blijft het lekker koel in de zomer. Bekijk hier de opties voor jouw kantoorcontainer.

Extra handig voor evenementen

Ook voor evenementen zoals festivals, concerten en wielerrondes zijn kantoorcontainers een praktische oplossing. De kaartverkoop / verkoop van munten wordt veilig en gemakkelijk wanneer de kantoorunit wordt ingezet als kassa unit. Daarnaast kan een kantoorcontainer ook dienen als EHBO-post.

Wil je een offerte voor een kantoorunit?
Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.