Ben je op zoek naar goedkope, droge en veilige opslagruimte? Dan kom je al gauw uit bij een materiaalcontainer.

Bij BD Containers hebben we (gebruikte) zeecontainers die perfect fungeren als materiaalcontainer. Dit is veel steviger en veiliger dan de bekende materiaalcontainers die je zelf in elkaar moet zetten. Qua prijs ontloopt het elkaar niet veel.

Bij ons kun je een materiaalcontainer huren of kopen.

Welke afmeting heb je nodig?

Wij hebben materiaalcontainers in verschillende afmetingen (8ft, 10ft, 20ft en 40ft). Heb je weinig opslagruimte nodig? Dan is een 8ft zeecontainer (2,5m diep x 2,4m hoog) voldoende. Door zijn compacte bouw is deze maat veelgevraagd in de bouw, industrie en door particulieren.

Heb je extra veel opslagruimte nodig? Dan is een 20ft zeecontainer (6m diep x 2,4 hoog) de juiste keus. Je kunt hierbij ook nog kiezen voor een double door container. Deze container kan dan aan beide zijden open, waardoor je ook gemakkelijk bij de spullen achterin komt.

Materiaalcontainer naar wens

Bij BD Containers kunnen we elke container naar wens aanpassen. Denk aan extra opties zoals verlichting, stellingen, ramen, airco of een loopdeur. Daarnaast kunnen we de container leveren in elke RAL-kleur.

Chemische stoffen opslaan?

Wil je ook chemische stoffen opslaan. Dan is een milieucontainer verplicht. Deze containers hebben een roostervloer met daaronder een lekbak. Daarnaast zijn onze milieucontainers uitgevoerd met ventilatieroosters, brandblusser en eventueel een takel voor het liften van vaten.

Wil je een offerte voor een materiaalcontainer?
Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.