Er zijn van die momenten dat je even extra opslagruimte nodig hebt. Wij hebben opslagcontainers in alle soorten en maten. Maar welk is het meest geschikt voor jouw doel?

Kleine opslagcontainers

De 6ft standaard opslagcontainer is één van de kleinste containers in ons assortiment. De 8ft container is net iets groter en veelgevraagd in de bouw, industrie en door particulieren. Deze containers zijn verkrijgbaar met houten- of stalen vloer. Indien gewenst kunnen we de container ook leveren met stellingen en verlichting.

Hoge opslagcontainers

De High Cube container is een populaire container in de markt. De container is 30 cm hoger waardoor er meer opslagruimte beschikbaar is binnen het bestaande transport. Deze 30 centimeter lijkt niet veel, maar bij een 20ft volle container gaat het om 1150 schoenendozen extra. De container wordt daarom veel gebruikt voor de opslag en het verschepen van goederen.

Handige opslagcontainers

Een Double Doors container kan aan beide kanten worden geopend. Hierdoor is dit type container nét iets handiger dan onze 20ft standaard zeecontainer. Je hoeft minder na te denken welke spullen je voor- of achterin de container plaatst, want je kunt er te allen tijde gemakkelijk bij.

NIEUW: 40ft Self Storage container

Deze Self Storage container bestaat uit vier aparte ruimtes van ieder ca. 17 kuub inhoud. Dankzij de rolluiken zijn alle ruimtes afzonderlijk te openen en te vergrendelen. Deze container is ontworpen met 4 afzonderlijke ruimtes, maar het is ook mogelijk om een andere uitvoering te bestellen.